Persoane interesate

25 June 2014

New in + o mica surpriza

Tot vad in ultimul timp pareri online despre colierele statement. Sunt multe de genul "mi s'a luat", "m'am saturat", "nu'mi mai trebuie". Eh, nu e si cazul meu si sper sa nu fie nici al vostru. In ceea ce ma priveste, eu as vrea sa vad mai multe. Da, toate bloggeritele le poarta, insa in Danemarca nu am vazut macar unul pe strada. Si nu exagerez, simtul accesorizarii lipseste grav aici.

De ce introducerea asta? Fiindca, urmeaza, bineinteles, coliere :D  

  
aici 


aici Despre comanda, vreau sa va spun ca produsele au fost expediate a doua zi (fara 3 saptamani de procesare) si au ajuns cam intr'o saptamana. Accesoriile nu au taxe de transport, cu toate astea preturile sunt foarte mici si accesibile. Ca de exemplu, ultimul colier e identic cu unul de la Zara din colectia toamna iarna 13. Nu mai tin minte cu cat il vindeau ei (120 de lei parca?), insa pe site il gasiti la 10 dolari. 

Nu am fost niciodata dezamagita de calitatea bijuteriilor comandate de pe siteurile asiatice, ori am eu noroc, ori chiar sunt bine facute. Si ca sa va conving si pe voi, astazi am o mica supriza. Vreau sa va ofer una din piesele mele, anume: 


L'am ales fiindca e sclipitor si nu extrem de flashy, in caz ca nu sunteti tocmai invatate cu acest tip de accesoriu. Am o singura regula de participare, si anume: 

  • Doresc sa intrati pe site, aici, si sa'mi spuneti care este articolul vostru preferat intr'un simplu comentariu. De ce va intreb? Fiindca data viitoare voi face un giveaway la fel de simplu cu o bijuterie aleasa de voi :) 
  • Optional, ma puteti ajuta cu un share pe Facebook postarii, insa doar daca nu va deranjeaza. No hard feelings if you dont, pinky promise ;) 

Va multumesc pentru vizita si astept cu nerabdare inscrierile voastre <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Join me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Pinterest Follow me on Lookbook Follow me on Instagram