Persoane interesate

10 April 2014

Doua vorbe si un ruj

Iar n'am mai scris pe blog de prea mult timp (baaaad Ami), insa in ultima saptamana ba am fost prea ocupata, ba prea obosita. Nici de sport nu m'am tinut cum trebuie, de vreo 5 zile o lalai aiurea. Am incercat Blogilates ca m'a facut Anca extrem de curioasa si de doua zile ma doare si cand respir :))

Acum de ce's ocupata? Din pacate, nu cu un proiect frumos, pe care sa'l impart cu voi, ci cu inca o mutare. De ceva timp ma gandesc sa schimb orasul si numai eu ma puteam stresa mai tare acum decat cand am schimbat tara. Atunci eram eu si o valiza, acum sunt eu, 50 de perechi de pantofi, o matza, dulap, canapea, Doamne, ma apuca groaza. Si de ce'i amuzant ca ma stresez acum? Daca e sa ma mut, abia prin toamna, deci, i make no sense.

Ah si aveam o intrebare, cum treceti voi peste astenia de primavara? Jur ca as dormi intr'una. Si cand nu dorm, joc Sims sau iau la puricat Goodreads, iar m'a apucat nebuneala cu amandoua. In rest, chef de nimic.


Gata, destul cu rant-ul, vreau sa va arat rujul meu preferat din ultima saptamana, si anume Sleek Matte me in Brink Pink. O sa fac un review nuantelor pe care le detin in viitorul apropiat, dar daca tot apucasem sa'l pozez pe buze, am fost determinata sa'l postez pe asta mai repede:
In alta ordine de idei, mi'au venit in ultimul timp chestiile comandate de pe Romwe si nu stiu daca au schinmbat ei calitatea produselor, sau am fost eu super norocoasa, insa am o multime de lucruri faine pe care le port zilnic si abia astept sa vi le arat si voua. Doar sa tina vremea cu mine, a tot plouat si/sau vant, imposibil de fotografiat. Si daca tot i'am mentionat, aici e si oferta lor cea noua:


"Geek" Print Grey T-shirt you have never seen before!
Sold at the price of $9.99, original price is $26.99,up to 63%off.
Only 300 units are in stock . Hurry up!
140 pieces for size S,
80 pieces for size M,
80 pieces for size L,
Only at 1:00am GMT April 10th, only 24 hours!
Worldwide free shipping, shipped in 24 hours.

Va multumesc pentru vizita <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Join me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Pinterest Follow me on Lookbook Follow me on Instagram