Persoane interesate

14 December 2012

Din seria "sunt un exemplu prost" - sprancenele

De cand ma stiu am avut sprancene urate. Sunt subtiri de la natura, am locuri unde ar trebui sa existe fire de par, dar nu sunt (fix in v-ul arcadei mai exact, locul "perfect"), cresc "in jos" si imi fac ochii sa para si mai cazuti decat sunt. 

Inainte sa va arat cum rezolv problema, va spun de pe acum ca nu recomand sa faceti ca mine. 95% dintre voi nu aveti nevoie nici de jumatate din acesti pasi. Si eu prefer sprancenele naturale, si jur ca daca as putea obtine forma asta doar din pensat, nu as sta pe ganduri si abia de as mai folosi un amarat de creion. Poate totusi mai exista persoane ca mine si lor postarea asta le va fi de ajutor.  Pornim de la ce vedeti mai sus - am aplicat in prealabil fondul de tenAm conturat cu un fard deschis la culoare forma dorita pentru a ma putea ghida mai tarziu 


Am aplicat un creion maro, lasand liber coltul intern - nu adaug niciodata culori inchise in acel punct


Am intins creionul cu ajutorul unei pensule unghiulare si un fard maro inchis 

 
Intrucat nu am reusit sa gasesc un fard maro fara tente rosiatice, aplic un creion negru pentru a evidentia partea inferioara a sprancenei. Cantitatea este una minuscula, doar pentru a schimba tonul. 


Cu acelasi maro si aceiasi pensula de mai sus, amestesc si ultimul creion 


Ultimul pas, si cel mai important pentru mine, este corectarea formei si a imperfectiunii cu un anticearcan cremos. Pe partea de sus poate fi folosit fondul de ten, insa eu prefer asa. Si rezultatul final! 

Mentionez si produsele folosite - paleta Sleek Oh so special, doua creioane UD (le prefer in locul celor de sprancene intrucat au o consistenta mai "blenduibila"), 3 pensule unghiulare si anticearcanul Erase Paste de la Benefit. 


Mi'a luat luni de zile pentru a ajunge la solutia potrivita pentru mine si imi place mult rezultatul final, parca am trecut printr'un "lifting" facial. Am mai mult spatiu de lucru pe arcada si efectiv ma simt mai bine. Nu ma deranjeaza deloc aspectul fals pe care il obtin - il prefer de 1000 de ori in locul punctului initial. 

Revin - probabil nu aveti nevoie de tutorialul meu si va felicit daca aveti sprancene frumoase si naturale. Intrucat acest lucru este imposibil pentru mine, asta e ceea ce fac eu - o necesitate personala. 

Va multumesc ca ati trecut pe la mine <3 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Join me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Pinterest Follow me on Lookbook Follow me on Instagram