Persoane interesate

25 March 2011

Too Faced Shadow Insurance - glitter glue review

Zilele trecute am dat o tura la Sephora in cautarea produsului sus mentionat. Va spun si de ce: eu am o gramada de farduri cu sclipici - mor dupa reflexia luminii in sclipicel. Cateva exemple:Maui Wowie, Money si Uzi, cele mai recunoscute pentru fall out si greu de lucrat de la Urban Decay.

Inca una ar fi Peach Fuzz de la TooFaced, care este si una din culorile mele preferate.


Si ce mi`am zis eu? Pacat de culori, sunt prea superbe sa nu le folosesc, LASA CA REZOLVA EU TOT (nu, nu am gresit, ma ironizez!). Asa ca am pornit viteaza spre magazin de unde am luat instant si fara sa ma uit la pret tot sus numitul produs (adica primerul/lipiciul).


Domnii sau doamnele de la TooFaced isi descriu minunatia asa: 

"Shadow Insurance Glitter Gue instantly locks down glitters. loose powders and shimmer products to prevent messy fall out and fading. Our colorless, glitter shadow bonding primer glides on effortlessly to intensify metallic formulas. Use on bare skin or over eye shadow before applying glitter."

Eu o desciu in felul urmator: 

OMFG mi`am luat tzeapa. Sa incepem cu aplicarea, totul e normal, simt ca e lipicios, ma bucur. Ma apuc sa presez UZI pe pleoapa. Observ fallout deja, aproape la fel ca si fara "glitter glue". Hopa ca nu`i bun. Ma sterg cu pensula de pudra. Mai pun pudra pe deasupra. Okay, crease time! Imi pun un maro in pliu si ma dau la blenduit. Si deodata, observ ca e cam intensa culoarea si numai nu vrea sa se intinda. Dau vina pe fard; realizez ca nu de aia e. Ma apropii cu ochiul de oglinda cat pot de tare (sunt chioara) si observ beleaua: mi s`a oprit tot fardul unde l`am aplicat si parca aveam o bucata de ciocolata in pliul ochiului. Ati patit vreodata sa vi se "noroiasca" un fard, dar pe bune? Nu ca over blending, nu ca nimic. Am stat si m`am chinuit cu unghii, degete, betisoare, orice, sa scot culoarea aia de acolo, cu tot cu primerul de sub ea. Buuuuuun.. nici n`am terminat eu de blenduit pe acolo (la celalt ochi deja eram invatata minte si ma credeam desteapta, tot am patit`o putin) ca ma uit putin pe fata: fall out de parca imi presarasem sclipici pe fata >.<

Trec 4 ore: am un fallout pe fata de parca m`a plouat. Si nici macar nu am iesit afara in vant, am stat doar in casa la calculator. Observ totusi ca macar isi face treaba de non creasing. Cel putin pana acum. 
Nici nu stiu ce sa spun, poate e vina mea. Poate chestia asta isi face treaba si m`am asteptat eu la altceva. 

Daca e sa va luati TFSI glitter glue eu am o recomandare: aplicati repede repejor ce aveti de pus peste el si cat mai precis - nu prea ai cum sa blenduiesti. De asemenea, preferabil doar pe zona problematica, unde va fi sclipiciul/fardul cu sclipici. Ah si asteptati`va la fall out. Eu puteam sa trec peste restul daca elimina macar asta.

Pana la urma asta mi`a iesit, nu se vede incredibil de bine deoarece pe mine ma chinuie talentul numai noaptea, nu s`ar putea macar odata dimineata cand lumina e perfecta:


Nu mi se pare complet oribil, dar nici nu ma incanta, fata de ce aveam eu in cap. Si imi e ciuda ca nu se vede cat de jos am coborat fardurile maro pe pleoapa inferioara.


Eu una va doresc o zi placuta si nu uitati de Giveaway !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Join me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Pinterest Follow me on Lookbook Follow me on Instagram